ESC-grillning

En liten återblick från lördagen kommer här. Efter att Nicke lämnat av Jennifer hos sin farmor åkte jag iväg och hämtade upp kvällens gäster, det var Cissi och Kathrine som skulle komma och lördagsmysa lite. 
Vi tog en tur till LIDL och köpte provianter till kvällen och sedan bar det hem för en “fördrink”. Runt 16-tiden insåg vi att det var dags att tända grillen, då hade redan temperaturen börjat skjunka märkbart. Vi packade ner det vi behövde och Nicke åkte återigen iväg för att hämta hem barnet. När sedan Nicke kom tillbaka, nästan en timme senare, hade vi fortfarande inte lyckats få till en jämn glöd. Det hela visade sig vara mitt fel som snålat med briketterna. Strax efter var grillen i full-fyr och vi kunde snart lägga på köttet. 
Något frusna men väldigt envisa kastade vi i oss maten, jag sprang därefter upp med Jennifer som till och med börjat bli blå om läpparna.
Kvällen avslutades i soffan och ESC-finalen. Vi kan nog alla hålla med om att (enligt oss) fel låt vann!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.