Mitten av veckan

Hejsan och hallå,
Tänk att vi redan nått lill-lördag! Helgen svepte förbi i ett nafs, ska köra en inlägg om lördagen lite senare. 
Inatt har jag sovit i mina linser för första gången och det har gått rätt bra. Lite ovant och vaknade med ovanligt geggiga ögonen men nu mår de bra så förhoppningsvis kommer detta fungera för mig. Så skönt att kliva upp och se klart. Jag kände mig inte lika trött på ögonen. 
Igår var det fotografering på öppna förskolan. Var längesen vi var där eftersom vi dragits med förkylning hemma men oj vad kul det var att se hur Jennifer njöt i de andras barnens sällskap. Hon riktigt släppte loss bland alla leksaker. 
Hemma övar hon för fullt på att ställa sig upp och munnen går i ett. Idag ska vi nog gå ut och gunga en stund. Måste även upp till BVC och hämta nya D-droppar. 
Vad händer mer? Jag ska beställa några klänningar från hm, ska försöka ta mig iväg och prova ett par skor och har gjort en “Vill ha”-lista från IKEA. Liksom sådant man fördriver dagarna med! Önskningar! 
Vad önskar du just nu? 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen