Sommarkänsla i Gustavsberg

Igår åkte vi iväg till Gustavsberg och Jennifer gudfar och fina flickvän Mikaela. De bjöd på grillad korv och isglass i solen och man kunde verkligen känna hur sommaren trängde sig in i själen. Längtan efter en egen uteplats blev dock inte mindre, men om ett år kanske vi har en egen. Hoppas!
Tyckte det var lite knepigt att veta hur mycket eller hur lite man skulle klä på Jennifer men tror vi fick till en bra balans. Solhatten jag fått av kollega satt som ett smäck och klänningen som jag köpte till henne i slutet av förra sommaren sitter fortfarande perfekt. 
När vi var på väg hem (i vår bil som ac:n lagt av i!!!) stannade vi till i högdalens C för att köpa solskyddsfaktor till Jennifer. Välbehövligt med tanke på hur både jag och Nicke ser ut på armar och axlar. 

I övrigt denna vecka har både jag och Jennifer kämpat med förkylning. Dessutom har fröken båda sina framtänder på G så hennes mor har inte fått många lugna stunder. Det är extra mammigt och gnälligt men snart har de brutit igenom helt och då blir det nog bättre igen. I ondags var det 10-månaderskontroll, allt gick toppen förutom vikten, hon hade gått ner sedan 8-månaderskollen. Vi tror helt säkert på att det har med hennes magsjuka att göra men försäkerhetsskull så fick vi en extra tid i slutet av maj.  

Idag vankas en dag med massor på agendan. Först kommer min bror hit för att kika på en offert till vårt kök, efteråt ska vi och fira Nickes syster som fyller 18 år. Efter det ska jag lämna Jennifer hos mina föräldrar och få en kväll av egentid… Blir nog något jag inte gjort sen hösten 2014! Pepp? Javisst…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.