Balkonghäng

Tjohej! Idag har vi varit på öppna förskolan igen. Blev mycket röj så ganska möra gick vi hem. Vilken värme!!! Wow, säger jag bara. Slängde av mig alla kläder innan vi kröp ner och sov en stund. Någon timme senare vaknade vi och drog i oss lite mellis innan vi gick ut på balkongen. Jennifer tog med några duplos ut och jag själv gick bonanza på benen med min epilator. 
Här har ni våra balkongblommor som min mamma ordnat åt oss. De har inte riktigt tagit sig än men ser framemot att se lådan bli full av grönska. 
Nu vankas strax outsiders men ska slänga på en kanna vatten på blommorna först. Tjingeling!

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen