LittleStarJenny

Dålig service

Igår gick jag och strö-glodde i lite butiker innan jag skulle på massage och råkade då ut för något som vissa skulle betrakta som bra service men för mig var riktigt usel. Butiksbiträdet kommer fram och frågar om hon kunde hjälpa mig med något, jag svarade att jag bara tittade men när hon ändå frågade så kunde hon få visa lite liquid lipstick i nude-färger. Absolut, det kunde hon och börjar visa mig vanliga läppstift. Jag påpekar att det var just liquid som jag ville ha men hon envisas med att visa vanliga stift. Jaja, tänker jag, ska ju ändå inte köpa något nu. Hade även funderat på en cc-kräm nu till sommaren och poängterar detta. Men åhhh, då var jag ju bara tvungen att testa en bare minerals som dessutom var på rea, som inte var en cc-kräm (såklart). Priset var ju dessutom det dubbla av vad jag hade tänkt. 
Hon var jättetrevlig men kunde inte visa det jag ville så besviken av den servicen gick jag vidare. 
Hur hade du tänkt i samma situation?
 
Dålig service

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen