Inskrivning

Jahapp, idag är det dags för första mötet med arbetsförmedlingen. Jag har väldigt splittrade känslor över mötet. Lite osäker men mest förvirring faktiskt! Rädd att bli tvingad att ta ett jobb jag inte vill ha. Men äsch, det lär gå bra! 
När jag ändå är i farsta hoppas jag att jag kan byta två klänningar jag köpt. De är i det lite väl tightaste laget så en storlek större kommer sitta som ett smäck. 

Apropå ingenting, om en vecka på söndag sitter vi i bilen på väg upp till min morfar i hammerdal tillsammans med min kusin. Det blir vår första tripp utan mina föräldrar dit, även den första trippen med Jennifer. Ska bli så mysigt att träffa morfar igen! Förra året hann vi inte ses alls så nu är det mer än på tiden. 

Inte nog med det så fyller Jennifer snart ett år och vi drar snart till Spanien. Kan någon vara snäll och stoppa tiden en liten stund tack!? 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.