Presenter

Kan ni förstå att Jennifer fyller 1 år nästa fredag? Hur fort har inte det här första året gått egentligen? Nästan skrämmande. Efter att gjort om hela Jennifers present då den första försvann så är den äntligen beställd. Hon ska få en pekbok med bilder på sin familj i. Den beställde jag via fotoklok.se. Väldigt enkelt att göra men sparfunktionen är inte riktigt som den ska så kolla att det verkligen sparats innan ni stänger er ruta. 
Inte bara Jennifer ska få present! Jag har köpt present till mig själv också. Som ni kanske vet är jag helt såld på Disney Infinity, ett stort plus enligt mig är just att man kan samla gubbar och så. Men mycket har hunnit utgå så idag la jag beställning via ebay på ett Toy Story-playset med Woody och Jessie för 200 kronor. Det blir en utgåva från England så jag håller tummarna att det fungerar med mitt spel. Nu saknar jag bara 6 playset och en himla massa figurer, men det gör inget då det är kul att söka efter bara erbjudanden med mera.
 
Nu ska jag göra mig klar för massage och sedan ska håret bli fint igen. Denna gång ska jag klippa mig också men lär inte bli något drastiskt. Taggigt uppklippt var tanken iaf!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.