Hinner inte med

Haha, jösses att försöka hinna med att blogga i semestertider! Inget som tydligen fungerar för mig. Inte nog med det så har jag ju Jennifer som ska upp till datorn så fort jag börjar skriva. Jag vill ju kunna lägga lite tid på det jag skriver men det går inte med någon i knät som samtidigt ska trycka på tangenterna. Men nej, jag klagar inte! Klart att hon går före bloggen. 
Som ni såg har vi varit i jämtland och hälsat på min morfar. Vi tog det mest lugnt, spelade kort och umgicks. Både resan upp och ner gick över förväntan! Vi hade äggmackor med oss och stannade enbart en gång för toalettpaus. 
Efter vi kom hem fyllde Jennifer 1 år! 1 år! Förstår ni? Helt sjukt! 
Tänkte bjuda på lite bildbombning under dagen och kanske morgondagen om det skulle vara något? Ja, det är klart! 
Först kommer dock min midsommar look. Vad tycks?
Älskar 99 kronors klänningarna från hm. Ska iväg och köpa mig ytterligare ett par idag. Perfekt för Spanien som stundar på onsdag.

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

En reaktion på “Hinner inte med

  1. Jag förstår precis vad du menar med att hinna blogga under semestern! Det är inte alltid lätt 🙂

    Din sminkning på bilden är superfin, vad är det för läppstift du har på dig? 🙂

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen