LittleStarJenny

Spanien – del 1

Inför vår Spanien-resa så hade jag kollat upp lite olika saker att göra. Bland annat skulle vi gå på zoo och besöka Mijas, en by uppe i bergen endast byggd i vit sten. Det blev inte så! Värmen var på tok för hög för lill-fis så det blev stranden, inomhus i AC:n och massa god mat. Jag klagar inte, jag längtar tillbaka! 
Ena kvällen strosade vi omkring innen i Fuengirola. Middagen blev på Sol y Mar (dit Nicke och jag gick tillbaka på vår egna utekväll). Jag åt fläskfilé med champinjonsås och efteråt blev det en Strawberry daiqurri, en given klassiker. Nickes drink tyckte jag inte var så god men serveringen var cool! 

Snart kommer ytterligare 2 delar av Spanien-resan. 
Spanien – del 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen