Spanien – Del 2

Nere på Fuengirola beach låg ett ställe som i första anblick inte såg så mycket ut för världen men när vi klev in märkte vi genast att det var ett lite “lyxigare” ställe. Mia’s Pizzorante Gourmet hette restaurangen. Maten var såååå god! Jag åt pasta pappardelle med lammköttbullar och mozarella, mumma!

Jennifer roade sig med att äta vitt bröd och leka med Andreas solglasögon.

Nedan kommer två av få bilder från dagen efter (tror jag) då jag och Niklas gjorde stan. Vi åt på Sol y mar och delade på en flaska vin, därefter vandrade vi vidare och hamnade på Old Town som hade vattenpipa. Kvällen avslutades på en relativt tom karaoke-bar, Oxid, men som hade riktigt trevlig personal. 
 
 Sista delen kommer imorgon! Puss på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.