Tapas med familjen

Förlåt igen för den långa bloggpausen! Jag har varken känt att jag haft tid eller lust, men nu är semestern slut och jag är mer laddad. (Tror jag)
Är fortfarande så sjukligt trött att jag nu funderar på att gå till läkaren för att se vad jag saknar i kroppen. Men men, nu struntar vi i det!

Vi kom hem från Spanien i onsdags. Planet blev 1 och en halvtimme sent och det ingick inte i våra planer så Jennifer blev både hungrig och väldigt uttråkad. Som tur var hade vi världens tur med vår bredvid-resenär, en 18-åring som brukade sitta barnvakt och som föll pladask för Jennifer.
Jag ska köra en recap av dagarna som passerade i Spanien under dagen tänkte jag.

Igår bestämde jag att jag ville ha tapas till middag så vi köpte hem lite serrano skinka, chorizo, 3 olika ölkorvar, mini baguetter, oliver och babybel-ostar. Så gott i all sin enkelhet. Vad tycker du om att ha som plockmat?

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen