Förra lördagen

En vecka har gått men nu fick jag en lucka att publicera detta. Så förra lördagen kom min kusin aka Jennifers gudmor upp till oss. Hon ska börja plugga uppe i Umeå så detta var vår sista dejt på ett tag. Kul men tråkigt på samma gång. Emma är en sådan person som jag kan berätta om allt med och hon detsamma så det är aldrig en stund stund när vi umgås. 
Dessutom hade hon fått veta att jag varit väldigt nere den veckan så hon köpte med världens bästa medicin mot deppighet, godis! Inte lite heller… 3 kg närmare bestämt! 

Kolla bara hur stor den är i Jennifers fåtölj. 

Vid 17-tiden sa vi hejdå och åkte på mini-kräftis hos Cissi. Det har blivit lite av tradition och som vanligt var det bara jag och Cissi som åt av kräftorna. Inte klagade vi, det är ju så himla gott! 
När klockan slog nio var Jennfier alldeles slut så vi packade ihop och åkte hem. Efter det blev det bara en slappar kväll i soffan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.