Godmorgon fredag!

Sitter här med min kaffekopp framför datorn samtidigt som jag sneglar på TV:n som visar sista säsongen av Face off. Japp, ni läste rätt, datorn! Ska passa på att kolla lite på IKEAs-hemsida. Behöver köpa en ram samt nya lampor till vardagsrumskronan. Vi var där igår men självklart lyckades jag plocka fel lampor. Funderar starkt på att beställa denna vända, Nicke avskyr att gå omkring på IKEA och har nu förespråkat att jag ska beställa istället. Jag däremot har sagt att jag kan åka dit själv men det har jag inte heller fått. Haha! 
Dagen kommer annars bjuda på optiker-besök, UPS-leverans och tvätt av nya sängkläder. Vi ska även bort till Toys´r´us och byta en leksak som Jennifer fick i födelsedagspresent, den var tyvärr trasig. 
Vad ska ni göra idag då? 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.