Öppna Förskolan

Hej! 
Idag ska jag ÄNTLIGEN iväg på läkarbesök, ska utreda varför jag är så trött hela tiden så jag hoppas på snabba svar nu. Vore så skönt att få lite energi tillbaka även om det bara vore lite. 
Förra veckan känns som att allt men ingenting hände. Orkar inte gå in på detaljer men lördagen kommer ett litet inlägg på så fort jag hinner. 
Jaha, men det är redan onsdag ja! Igår gick vi till öppna förskolan som äntligen hade öppnat igen. Helt ärligt vet jag inte vem som längtat mest, jag eller Jennifer. Jennifer röjde runt med sina kompisar medan jag pratade med de andra vuxna. Vid halv tolv passade vi på att äta lunch så att magen skulle vara glad till sångstunden som alltid äger rum klockan 12. Det är så magiskt att se avslutet med såpbubblor och klassisk musik, barnen blir som förtrollade. 
Efteråt visade sig en väldigt trött tjej så vi tackade för oss och gick ut på en promenad. Jennifer som aldrig annars sover i vagnen, sov denna gång hela en och en halv timme. Snacka om att vara slut!

Vet ni förresten vad som händer ikväll? Nej, hur ska ni veta! Jag och Niklas ska på informationsmöte på förskolan. Kan ni förstå att nästa vecka börjas det på riktigt!?

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen