Spanien – Del 3

Pinsamt, men här är äntligen sista bilderna från Spanien-resan och samtliga är faktiskt från den sista kvällen som spenderades på Fuengirola beach. Men först tog vi alla den obligatoriska duschen, liten som stor. 

Efteråt bestämdes det att vi skulle ta en fördrink på ett ställe som de andra hittat innan vi kom ner. Det var ett ganska udda ställe nästan allra längst bort på stranden. 


De andra drack Mojitos men jag körde safe på en öl. Jennifer passade på att powernappa i vagnen innan vi gick iväg till restaurangen (stammis lunch-stället med den suraste gubben som dock drog på smilbanden denna sista dag).
Denna kväll/dag var den varmaste dagen av de alla, 38 grader och framåt kvällen drog termiska vindar in som bar samma temperatur som luften. Det kändes exakt som att någon stod och blåste en hårfön i ansiktet. Jag hamnade i melt down! Jag kunde inte längre engelska, jag fick inte ner maten och jag betedde mig typ full. Läskigt! 
Vi knöt oss ganska tidigt och avslutade sista dagen med frukost på balkongen och packade det sista. Vi stannade till på O´learys för mat. 1 och en halvtimme försenade lämnade vi Malaga och Spanien för denna resa. 

Borta bra men hemma bäst men Fuengirola saknar jag redan! ♥

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen