Årets bästa film?!

Igår packade jag väskan och åkte in till stan för att möta upp Catrin och Lisa. Vi hade bokat biljetter till Bridget Jones Baby (som jag längtat). Filmerna om Bridget Jones har alltid legat mig varmt om hjärtat. De känns så genuina och naturliga samtidigt som de kantas av massor av skratt. 
Jag hann bli lite sen iväg så en kvart efter avtalad tid stapplade jag in i hötorgshallen där tjejerna precis hunnit beställa mat på grekiska kolgrillen. På tunnelbanan hade jag känt magen börjat kurra så jag valde en rejäl tallrik med laxspett, grönsakspett serverad med tsatsiki och sallad. Mums!
När maten var uppäten betalade vi och gick ner till Espresso House där jag beställde en vanilj latte. Har du testat det? Så sött och gott, till den behöver man ingen godsak.
Klockan drog ihop sig så vi ställde oss i kö för att handla dryck och popcorn och gick sedan in i salongen.
Alltså, vilken helt fantastisk film! Så mycket good feeling blandat med känslostormar! Jag ÄLSKAR den! Jag ska köpa den och jag vill se den miljoner av gånger. Allt jag kan säga är se den! ♥ 

2 reaktion på “Årets bästa film?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.