Bildregn – tiden som gått

Dagarna liksom springer iväg och jag har inte riktigt haft min ork på plats igen att ta tag i olika saker. Denna vecka har det varit svårare att lämna Jennifer på förskolan. Hon har varit arg och ledsen och egentligen bara velat stanna med mig. Väl hemma har jag haft dåligt samvete för att hon var på föris och jag låg på soffan, samtidigt som det varit både skönt och välbehövligt att bara få vara. 
Jag har sett massor av filmer i mysterie-kategorin och många har varit riktigt sevärda. Bland annat har jag sett Regression, Every secret thing och I´ll follow you down, för att nämna några. Dessutom har vi sett klart serien Stranger things (tack Tessie för tipset!). Vilken superserie! Hoppas verkligen att de bestämmer sig för en säsong två.
Söndagen förra veckan hämtade vi hem en sjuk liten tjej från farmor. 

Det var feber och förkylning som krisade. Tur att Nalle Puh på TV:n fanns att kika på.
På onsdagen när allt lagt sig tog vi oss ut till bandängen och tittade på djuren.

Hon tycker verkligen om djur och grisarna är nog mest poppis. Vi ska försöka hinna med Skansen en gång innan det blir för kallt.
Därefter ville lill-Picasso rita.
Tydligen bästa sättet att sitta på. Suck, hehe! 
Nu i söndags gick vi till bandängen igen men denna gång i sällskap av Ida och Elisa. 

Efter lite sandlådelek gick vi ner till bandhagen och fikade. Det var precis vad jag behövde efter en vecka inlåst i lägenheten. 
Det slog måndag och Madde kom förbi. Vi tog en långpromenad, drack massa kaffe, snackade massa och såg filmen The conjuring. Vi sa att vi snarast skulle ses igen så att hon fick se 2:an också. En bra anledning att ses oftare liksom! 
I tisdags var jag och mamma på Nickelback. Alltså, jag tycker de var sjukt bra live. Recensionerna får tala sitt, de bryr jag mig inte om! Detta kommer jag leva på lite längre. Varför har jag inte lyssnar på Far away mer för? Fantastisk ju!
Både tisdagen och onsdagen spenderades på soffan, det kändes som att jag varit ute och festat i flera dygn trots att jag inte druckit en droppe alkohol. Så slut som det finns flera olika anledningar till. 
Torsdagen kom med inplanerad fika hos Madde, Ida och söta lilla Ellen. De hade gjort äppelpaj, kärleksmums och morotskaka. Kan ju gott säga att min diet flög helt åt pipan! 
Jennifer försöka hjälpa till med Ellen, klappa på henne, mata med kex osv. Hon försökte vara så försiktig hon kunde och göra det hon kan. Tänk (återigen) vad stor hon blivit! 
Efter en väldigt trevlig eftermiddag åkte vi hem och la Jennifer och satte oss i soffan till Morran & Tobias. Har du sett den serien? Jag tycker de är så sjukt roliga. Kan till och med börja fnissa bara jag tänker på vissa kommentarer.
 
Idag ska vi åka till nyköping för att fira min kusin Johan. Det var längesen vi sågs så jag är helt hundra på att det kommer bli en bra dag! 

 

 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen