Tillväxtkontroll – 15 månader

Hej hallå,
Efter att jag lämnat Jennifer på dagis imorse tog jag en promenad runt området. Har en runda jag nästan alltid går, så för att inte krångla till saker och ting körde jag samma vända idag. Stannade till på ett av caféerna i högdalen och tog en kaffe innan det var dags för mig att få akupunktur och massage. Jisses, vad ont det gjorde idag! Jag som annars är rätt smärttålig låg och kved med tårar i ögonen. Efteråt var jag rätt yr så jag gick snabbt och handlade och gick sedan hem och åt lunch framför tv:n. Såg någon film med Denzel Washington som var helt okej men tydligen inte tillräckligt bra för att jag ska komma ihåg titeln. 
Vid 14 hasade jag mig ur soffan och hämtade Jennifer. Hade packat skötväskan med både smoothies och bröd och bestämt att vi skulle gå och fika innan hennes tillväxtkontroll. Jag har väl nämnt att enda sedan hon var magsjuk så har Jennifer legat lite efter på vikten? 
Hursomhelst, jag köpte en kaffe latte och vi slog oss ner. 
Man får fika snabbt med småbarn för redan en kvart senare var hon klar och ville gå. Tur som är, är jag nog världsmästare i kaffesvep så ingenting kom till spillo. Med en kvart tillgodo gick vi mot bvc för lite lek. 
 
Direkt efter besöket släppte en liten ångestklump ur min mage! Äntligen var allt stabiliserat! Hon är lite i underkant enligt kurvan men allt ser bra ut för hennes egna kurva. Nu är denna lilla dam 76.2 cm lång och väger 9665 gram. 
Vi avslutade dagen med bus, bad och massa mat och det var en rätt nöjd tjej som somnade strax innan sju. 
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen