Veckosammanfattning (långt inlägg)

Hej kompisar!
Vilken vecka jag haft, massor av fantastiska saker att göra bara och jag har helt enkelt bara njutit. Tänkte att jag sammanfattar allt i detta inlägg med massa bilder (och lite text förstås). 
Vi startar förra lördagen då vi åkte ner till nyköping för att fira min kusin som fyllt år. Hemma hos honom bjöds det på rabarber- och jordgubbspaj och rabarber- och äppelpaj. Jag lyckades självklart fylla magen för mycket men det var det värt. Efteråt tog jag och mamma en långpromenad för att smälta maten litegrann. Det kändes som högsommar, så härligt! Resten av eftermiddagen spenderade vi ute på verandan innan det var dags att åka hem.


En ny vecka landade med fullspäckat schema. Efter att jag lämnat Jennifer på dagis åkte jag in till Skanstull och mötte Veronica och hennes senaste tillskott, Jax. Vi började med en kaffe på Espresso house innan vi strosade in på Åhlens. Jag köpte en mössa och fingervantar till Jennifer och nytt puder till mig. När våra magar började knorra gick vi till medis för lunch. Veronica rekommenderade Pong i skrapan, så det körde vi på. Mätta i magen skiljdes vi åt och jag skyndade hem för att plocka upp lill-hjärtat.


 
Denna tisdag började likadant som måndagen med enda skillnaden att jag hoppade in i bilen och körde mot IKEA. Utanför huvudingången mötte jag upp Nina som planerat och vi åkte upp till restaurangen för brunch. Vi insåg pinsamt nog att vi inte setts sen min fest i början av året, därav kan jag inte påstå att det blev många tysta sekunder. Efter att vi ätit oss mätta gick vi runt i varuhuset. Jag köpte bland annat lite nya förvaringslådor för att röja utrymme på golvet, en ny diskmedelspump samt efterlängtade burkar för kaffe och müsli. Förvaringslådorna blev en hit hemma men inte till det som de var tänkta, det var tydligen perfekta sitt-utrymmen för både barn och katt. 


När jag slog upp ögonen på onsdagen så var det med en mycket pirrig mage. Jag skulle jobba för första gången på evigheter! Vet faktiskt inte om jag hunnit berätta att jag fått timanställning på Stjärnurmakarna? Men så är det. Ska jobba cirka 3 dagar i månaden så det är inte så mycket men härligt att ha något att gå till ändå.
Nedan ser ni en relativt nervös Jenny i väntan på nya kollegan. 


Mina torsdagsplaner blev inställda, vilket kändes lite som tur i oturen. Jag var så himla trött efter mina få jobbtimmar så det blev en dag på soffan innan jag skulle iväg på massage och sedan hände faktiskt ingenting mer. 


Fredagen stundade och det var återigen dags för en jobbdag. Hade hunnit intala mig själv att jag inte lyckats komma in så bra i onsdags men insåg snabbt att så inte var fallet. Allt flöt på superbra och efter en genomgång av utbudet kändes det äntligen som att jag landade mer ordentligt. 
Det är dock så konstig känsla när jag är i butiken. Under en långtid har jag varit gravida-Jenny, efter det blev jag mamma-Jenny men i butiken får jag chansen att bara vara Jenny igen. Det kanske låter konstigt men på samma gång är det ju en fullt normal känsla. 

Direkt efter jobbet åkte vi iväg till haninge för en fika hos Lasse och Catrin. Lasse hade gjort två små cheesecakes, en blåbär (som är så läskigt god) och en mango med kladdkakebotten (riktigt god den med). Vid fem började Jennifer trubbas av och vi åkte hem för middag och nattning. 

Så var vi äntligen ikapp. Helgen tänkte jag berätta om i ett annat inlägg, tråkigt nog har jag inte enda bild men det löser sig nog iaf. 
Nu ska jag krypa upp i soffan och se Kung Fu Panda 3 som redan rullar på TV:n. 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

En reaktion på “Veckosammanfattning (långt inlägg)

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen