Garderobsstädning

Länge har jag tänkt ta tag i min garderob som varit kaos. Dessutom har jag gått upp ett par kilon under sommaren så vissa av mina kläder sitter inte bra längre. Dessa har jag nu rensat ut och nu har jag precis hängt upp mina klänningar på galgar. Funderar på att hänga in dem i färg organisering men lite tveksam hur jag ska kombinera de mönstrade. Får se hur det blir!

2 reaktion på “Garderobsstädning

  1. Den svarta med vit spets såg fin ut!

    Jag skulle hängt de mönstrade i samma färg som grundfärgen på klänningen. Den med mest vitt hänger med vitt, svart med svart osv. Gör inget att de inte är helvita, respektive helsvarta. Det blir snyggt ändå!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.