J*vla tänder

När vi äntligen börjar bli friska här hemma då ska de där förbaskade tänderna börja växa och bråka för Jennifer igen. Jag hade sett att det var två kindtänder på gång och idag hittade jag ytterligare en som är på väg att spricka fram. Stackars liten! Hon verkar ha så ont och det är så svårt att hjälpa. 
Varje gång hennes tänder kommer så blir hon snorig, vilket i sig gör att hon sover sämre. Dessutom gör det ju ont så hon sover oroligt av den anledningen också. Denna gång är även matlusten påverkad. 
Självklart påverkar hennes sömn mig med eftersom jag vaknar varje gång det gnyr till eller börjar gråtas. Samtidigt som jag bara vill sova och krya på min egen förkylning så tycker jag så vansinnigt synd om henne. 
Tur att Alvedonen stillar något.
 

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen