Mysig morgon

Denna morgon drabbades jag av sådan där extrem myskänsla. Nästan varje morgon är vi uppe 6 och nu är det mörkt ute den tiden. Då är det så fint att tända fönsterbelysningen och sedan sakta se hur det ljusnar ute. Men nej, det är inte lika mysigt varje morgon! Ibland är jag så sjukligt trött att man inte vill annat att dra täcket över huvudet och börja om. 
Efter att frukosten var intagen kröp vi upp i soffan och tittade på lite Bubbel Guppies. Det är favoriten just och jag kan inte räkna hur många gånger vi är uppe i nu. Tur så överlever man detta bättre än alla youtube-sånger som går en på nerverna efter ex-antal gånger. 
När klockan närmade sig åtta tog jag fram lite ägg och gjorde en äggröra. Det är ju så himla gott och riktigt mättande! Dock tyckte inte min mage alls om det idag. Ynk! 
Nu har klockan hunnit passera nio och Nicke har lämnat skrutt på dagis. Dags att ta tag i tvätten som behövs vikas. Det kan ju faktiskt vara bland det tråkigaste som finns!
Sen ska Nicke få hjälpa mig att borra. Äntligen ska mina tavellister upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.