Ni vet en sån dag

Hej vänner,
Idag är det en såndär dag ni vet. När ingenting känns bra! Vill kura upp mig och gråta i ett hörn. Jag tycker egentligen inte om att skriva om när jag har dåliga dagar för det är ju inte speciellt rolig läsning men ibland kan det kännas bättre och skriva av sig. 
Det är mycket tankar som snurrar igen. Det känns som att vissa människor lyckas med allt och är givetvis genuint lyckliga och så finns det sådana som jag. Så fort man känner att en vändning är nära så ska allt tippas omkull. Att drömma känns ibland helt onödigt, det verkar ju ändå aldrig hända, så varför ens försöka.
 
Sedan har vi den här biten av att jämnt försöka tillfredsställa alla andra. Jag tror att det är stor bidragande del till att man tömmer sig själv på energi. Det krävs mycket att uppehålla det och när man sedan misslyckas kommer ångesten. Är personen arg nu? etc.
 
Ångest ja! Ångest över pengar är väl tyvärr en grej som vi alla nästan alltid har hängande över oss. Man vill ju så gärna kunna göra allt det där som man ser. Men verkligheten ser ju verkligen inte ut så och det är ju något vi får lära oss tidigt i våra liv! 
 
Jag får ju även ångest för riktiga skitgrejer. Sådant som inte alls är viktigt eller bara en kommentar som någon skriver, som dessutom inte alls är menat elakt eller direkt riktat till mig. Det är så dumt!
Nä, suck, alltså! Nu ska jag försöka rycka upp mig och äta lite lunch. Försöka hitta något bra på dumburken att vila ögonen på också…

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

2 kommentarer på ”Ni vet en sån dag

  1. Usch, vad tråkigt att höra vännen. Det är aldrig kul att vara nere i en dipp, jag själv hade en häromveckan. Den höll som tur var i sig i bara någon dag eller två, men det tar på krafterna det med.

    Hoppas du kan vända deppen till pepp snart igen, saknar dina härliga glada inlägg i bloggen. Speciellt när du tipsar om saker och vloggar 🙂

    Stor kram!

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen