Utslagen

Hej där!
Idag blev det inte mycket till bloggande. Det konstiga är att det dock inte känns som att vi gjort så mycket men ändå har timmarna gått otroligt fort.
Jag tror att det beror en hel del på omställningen av klockan. Är inte ett fan av det! Blir alltid så konstiga dagar i början och man är så slut.
Jennifer och jag gick iallafall upp klockan 6 imorse. Vi åt lite yoghurt och sen stundade lite lek. Vid sisådär halv elva blev det lunch. Varken jag eller Jennifer pallade vänta längre och fröken var riktigt trött. (Normal tid så sover hon ju)
Så direkt efter gick vi och vilade, även jag somnade och klockan ett vaknade jag först igen. Det dröjde ytterligare en stund innan fröken vaknade och sedan hade vi helt plötsligt brått iväg på kalas och veckohandling.
Väl hemma igen var det bara att dra fram kastruller och göra matlådor osv. Blev bara pasta och köttbullar, så kan inte påstå att det var så avancerat.
Efter att Jennifer somnat satte jag mig för att spela en stund. Tyvärr hade jag så svårt att koncentrera mig så blev inte mycket av det heller idag. Har känningar av att jag bytt medicin så har både hjärtklappning, puls som slår hårt och en massiv trötthet. Det blev helt enkelt så att klockan nio kasta jag in handduken och la mig i sängen för att skriva detta.
Nu är det sova som står på agendan. Hoppas på en piggare morgondag!
Sov så sött ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.