Vab-tider

Här ligger jag. 20.36 är klockan men vad gör man inte för att liten ska sova lugnare.
Efter att vi var på en babyshower igår bröt feber och förkylning ut hos Jennifer. Vi hade det redan lite på känn så en fullständig surprise blev det inte.
Natten blev gnällig och snurrig men trots det kände iaf jag mig ganska utvilad när vi vaknade imorse.
Vi startade dagen med frukost och sedan plockade vi fram duplot och hade Bubbel guppies på i bakgrunden.

När klockan slog 10 körde vi lite fruktstund framför tv:n. Det är sådant man får när man är sjuk!
Trots att jag känt mig ganska pigg somnade jag tillsammans med Jennifer vid 11 snåret och två timmar senare vaknade vi hungriga.
När lunchen var uppäten klädde vi på oss och tog en tur till centrum för att handla diverse kompletteringsvaror samt få lite luft.

Precis när vi skulle gå såg hon inte supernöjd ut men när solen slog sina strålar mot oss sken även fröken upp igen.
Resten av dagen flöt på som vanligt. Lek både i soffan och på golvet, mat och sedan badade vi ihop.
Vid sex gjorde jag iordning henne för natten och redan halv sju sov hon. Då passade jag och Nicke på att äta middag och se den nya serien Westworld. Kan tyvärr inte berätta vad jag tyckte ännu men ge mig ett avsnitt till så ska jag ge en bedömning. Just nu är status varken bra eller dåligt, lite tungt.
Bestämde mig redan under seriens gång att gå och lägga mig direkt efter då Jennifer fortsatte att vakna till och gny. Så nu ligger jag alltså här. Ganska nöjd med dagen trots allt och imorgon vankas jobb! Jej!

2 reaktion på “Vab-tider

    • Detta är tyvärr redan omgång 2 för henne med både feber och snuvan. Såg även lapp nu från en annan förskola att maginfluensa kommit. Bara hoppas man klarar sig från det! Hur hanterar man hosta på så små?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.