Jobb, prinsessor och mat.se

Vissa dagar blir inte riktigt som man planerat. Igår var en sådan dag! 
Jag vaknade tjugo i åtta och tittade på telefonen (Jennifer sov hos farmor, därav en liten sovmorgon) som innehöll ett sms från min chef. Det visade sig att en av kollegorna som skulle jobbat blivit sjuk och hon undrade om jag kunde hoppa in. Självklart ville jag hjälpa till men vi hade äntligen lyckats planera in en dejt med familjen Holmström och få se deras nya medlem, lilla Alina som redan hunnit bli en månad! 
Efter lite trixande sköt vi på vår dejt till lite senare och jag åkte in och öppnade. Det var ett ganska bra drag i butiken men strax efter två var jag tvungen att åka för att hinna träffa dem något. 
På vägen dit snapade jag och Ida varann (som vanligt) och vi fick frågan om vi även ville äta med dem. Klart vi ville! Jag som varit sugen på kebabsallad hela dagen hade ett väldigt lätt val när det kom till menyn. Dessutom hade Ida gjort äppelpaj. 
Innan maten sprang flickorna omkring och dansade i prinsessklänningar. Första gången Jennifer hade en sådan klänning på sig och mitt hjärta smälte lite extra när det röjde omkring. 
Vid sju tackade vi för oss och Jennifer somnade så fort bilen började rulla. Väl hemma satte jag mig vid datorn och passade på att beställa hem lite saker från apotea. Därefter tog jag och beställde mat på nätet för första gången i mitt liv. Den senaste tiden har vi haft väldigt svårt att få ihop logistiken hemma och framför allt mathandlingen har blivit lidande. Både kyl och frys har gapat tomma! 
 
Efter en snabb-googling hamnade mitt val hos mat.se. Jag skapade mitt konto och började fylla min kasse. Det var så mycket smidigare än vad jag trodde. Allt som allt hamnade kassen på cirka 850 kronor vilket resulterade i gratis hemkörning. Därefter googlade jag efter en rabatt och hittade en där jag fick 200 kronor rabatt på mitt första köp. Tack sa jag! 
Så för cirka 650 kronor har vi strax mat hemma för minst två veckor och vi slipper släppa kassarna. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.