Visst är det okej att omatcha!

Så länge jag kan minnas har jag varit allergisk mot att bland mönster. Det har gällt både på mig själv och andra. Men sen kom Jennifer.
I början var jag hård! Inte skulle det omatchas! Men vet ni hur svårt det kan vara när det kommer till barnkläder? Typ allt har mönster. Så nu förtiden tar vi på det som passar vädret. Kläderna under är inte kaos men det utan på kan se ut lite hur som helst. Till exempel blev det såhär i förra veckan.

Men det går bra! Vi dog inte och framför allt; Jennifer frös inte.
Nu vågar vi färger och former i alla dess slag. Men på mig själv? Nja, det blir mest svart, svart, svart…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.