Det gör ont när du inte mår bra

Vårt lilla hjärta är sjuk igen! Dumma basilusker på dagis, men det är ju typiskt sådana tider när allt sprider sig. Igår vabbade Nicke och idag var jag inte schemalagd så då fick jag ha henne hemma hos mig.
Vi började morgonen med frukost som hon var pigg på att äta. Fram till första tuggan var tagen, då blev det nej! Efter det har jag försökt truga med allt men inget har gått ner. Tog febern och japp, den var där men inga alvedon hade vi hemma så det blev en tur till centrum. Passade på att handla hem lite saker som jag tänkte att hon kanske skulle vilja äta. Smoothies, en barnmat och lite frukt. Smoothies ville hon hålla i handen men äta? Nej, inte det. Väl hemma gick vi och vilade och efter det åt hon en smoothie och en fjärdedels köttbulle. Precis så har det sedan fortsatt hela dagen. Jag har försökt truga med mat och hon har tackat nej. Lyckades få i henne en halv smoothie till och ett mariekex.
Imorgon hoppas jag på en piggare tjej igen. Det gör så ont i mamma hjärta när sitt barn inte mår bra.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen