LittleStarJenny

Förkylningen från hell

Hej kompisar!
Lite sådär lagom till slutet av året så har jag legat hemma i världens förkylning. Det började med halsont i förra veckan och i måndags bröt resten ut, snuva, hosta och feber. Jippie! Var kommer allt snor ifrån? Bara igår snöt jag mig igenom 2 toarullar vilket resulterat i brännsår över snoken och “kinderna”. Tur att man har fetsalva hemma så att jag kunde smörja in mig till natten. 
De senaste dagarna har jag alltså legat på soffan och efter att Jennifer somnat har jag “sett” Harry Potter. Första filmen kan jag inte påstå att jag hann se särskilt mycket av, somnade innan de ens hann ut i förbjudna skogen. Men igår orkade jag se hela del tre. Fem filmer kvar! 
Måste även få rekommendera en youtube-kanal som jag helt fastnat för Super Carlin Brothers. De, som de själv beskriver, överanalyserar händelser i filmer såsom pixar, harry potter osv och kommer med funderingar hur det egentligen står till. Kika in! 
Så status för dagen! 
Vi gick upp kvart över sju och redan när jag slog upp ögonen kände jag att det var lättare att andas genom näsan. Jennifer satte sig och åt lite frukost och jag kokade en kopp kaffe (tyvärr fortfarande helt smaklös). Snytit mig en sisådär 10 gånger men det är inte alls lika illa. Score, vänder det nu!? MEN gissa vem som börjat bli förkyld nu då? Jennifer… Håller alla mina tummar och tår att hon inte ska bli lika illa däran som jag. 
Förkylningen från hell

Ett svar på ”Förkylningen från hell

  1. Stackare som blev så förkyld! Jag har världens bästa tips till nästa gång du blir förkyld och måste snyta dig tusen gånger – glöm toapapper, det blir ju som sandpapper efter ett tag. Snyt dig istället i ett örngott. Mycket mjukare och skonsammare för näsan! Sen är det ju bara tvätta som vanligt. Tycker man att det känns olustigt att använda samma örngott att sova med sen så välj ut en lite fulare som endast får agera snytare varje gång man är förkyld 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Rulla till toppen