Julafton

Så var julen firad och jag är redan så less på allt julpynt så det ska väck så fort som möjligt. Det är verkligen inte likt mig men man förändras ju. 
Julafton firades hemma hos svärmor med familj efter att jag jobbat ett par timmar. Det var en väldigt mysig kväll och det var så roligt att se hur Jennifer försökte följa med i allt som hände. 
 
När jag kom dit vid 15 (efter att iofs blivit upphämtad i liljeholmen) så började vi med lite glögg till Kalle. Jennifer lessnade snabbt på pepparkaka och valde istället att äta lite äpple framför tv:n.
Därefter satte vi oss till bords och jag frossade i sill och lax samt lite skinka. Jag äter nästan aldrig köttbullar och annat varmt på julafton. Det blev ganska snabba puckar så så gott som direkt efter maten blev det julklappsutdelning. Jennifer fick så himla mycket fint! Pegart, docka och vagn, adidasset, böcker och mycket annat. 
Jag blev också supernöjd och kände mig helt ärligt lite bortskämd. Fick Harry Potter-tp, värmetofflor, vuxenmålarbok och pennor, en superfin vas, film och lite annat. 
Efter att vi samlat ihop våra fina klappar tackade vi för oss och åkte hem med en nöjd men väldigt övertrött liten tjej. 
När Jennifer somnat kröp vi upp i soffan och inväntade Svensson Svensson, som blivit en obligatorisk tradition för mig och lika med döden om jag missar (nästan iaf). Direkt efter gjorde jag mig iordning för natten, tröttare än tröttast och somnade typ lika fort som jag la huvudet på kudden.
 

2 reaktion på “Julafton

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.