Söndagen i bilder

Hej igen,
Kom ju på att jag helt glömt bort att visa er lite bilder från i söndags. De får prata mestadels för sig själva. 
Visste ni om att jag faktiskt är riktigt bra på att göra lussebullar? De blir jämnt jättesaftiga och fina. Har aldrig kesella i utan kör bara ett standard recept från en “vår kokbok”. Det är en av få saker jag helt rakt upp och ner kan säga “Hej hörrni, jag är grym på lussebullar!”
Slutligen kommer lite mysbilder från vår första julgranspyntning tillsammans. Tänk vilka traditioner man grundar de små med på en gång. För mig är traditioner viktiga och vill självklart dela med mig av det till Jennifer. 
Hon är riktigt duktig som låter granen vara också, inte varit där och petat mycket alls och idag kom det lite klappar under granen och även de har hon låtit vara (nästan). Trodde vi skulle få en kamp men så blev det alltså inte…än! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.