Dan före dopparedan

Ho ho Ho!

Senaste dagarna har varit enbart fyllda med jobb och pygmé vila. Inget direkt intressant och berätta liksom förutom att jag dessvärre börjat bli risig igen. Har ont i halsen och känner mig riktigt slut, blir tidigt i säng.
Men idag har jag varit ledig och haft besök av min kusin Emma. Så fort hon kom åkte Niklas iväg och köpte thaimat till oss. Vi har ett ställe här i högdalen som vi kallas gula kiosken och de har den absolut bästa thaimaten. 
Efter en härlig matkoma la jag Jennifer för en vila och smet upp. Andra dagen hon lyckats vila själv sen typ hon föddes.
Vi snackade och drack kaffe och avslutade med en fika.
Strax innan 18 åkte hon hem och jag och Jennifer tog ett bad. Vi sjöng och mös och för första gången på länge kände jag mig rätt lugn och avslappnad. 
Vid 20 kröp vi i säng och lyssnade på Pippi långstrump tills Jennifers ögon slöts för natten. Så nu sitter vi här och ser ett avsnitt Westworld innan jag också ska krypa i säng. 

Snyggaste bilden på snyggaste gänget! ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.