Det kan ju inte vara solsken jämnt

Hej vänner!
Nu tycker jag faktiskt att solen kan glämta lite mer på min sida också. Den ena skiten avlöser den andra och helt seriöst, nu börjar orken ta slut.
Självklart drar Jennifer på sig en förkylning igen så mina kvällar blir intet värda. Hon kan aldrig sova lugnt utan minst 1-2 ggr i timmen får jag springa in och klappa henne lugnande på ryggen.

Idag har jag jobbat, vilket jag gör imorgon med och på söndag och på måndag. Det känns redan nu att folk börjar preppa julklappar och det är med skräckblandad förtjusning som jag undrar hur vi kommer klara december månad. Speciellt när vi alla känns rätt utmattade! Dessutom håller vi på med inventeringen med och det stressar en när man inte hinner mer än ett skåp på en dag. Tur att december innehåller ett par dagar åtminstone!

Suck, jag vet inte när jag ska hinna med julklappar, städning, bakning osv. Jag är så utmattad att jag grinar för ingenting och ändå så bara kör jag på. Vem gör det annars liksom?
Nej vet ni vad! Nu har jag gnällt av mig klart för stunden och ska fortsätta sortera kläder som Jennifer fått av min gamla kollega.
Hoppas ni andra har en finfin fredag! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.