New In – Kat Von D beauty


Hår & Smink / måndag, februari 22nd, 2016

Tisdagen den 16 februari lanserades Kat Von D beauty hos Sephora i Skandinavien. Jag var en av dem som längtat massor efter att få testa hennes produkter så samma dag begav vi oss till Sephora i Nacka forum. För de 1500 kronor som jag fick av sambon i födelsedagspresent så fick jag:
– Ögonskuggspaletten Shade + Light eye
– Tattoo liner Trooper

– Lock it Concealer
– Liquid Lipstick i färgen Exorcism
Dessutom valde jag en foundation från Make Up forever. Handlade man två produkter från KVD beauty fick man två gåvor också, en extra eyeliner (som jag gav bort) och en liten version av Studded Lipstick i färgen Underage red. En sjukt snygg färg som känns superfin på läpparna. 

Nu tycker jag äntligen att det är roligt att sminka mig igen och önskelistan med hennes produkter fylls snabbt på. Kärlek i form av smink! ♥
 

0 Replies to “New In – Kat Von D beauty”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *