Tanken var god

Idag hade jag planerat att vi skulle gå på öppna förskolan, men det blir liksom aldrig riktigt som man tänkt sig nu för tiden. Istället ville inte Jennifer sova förmiddag trots att gnuggingarna gick tätare än tätast. Till slut lyckades jag dock få henne till sömns och dessutom lyckades jag kliva upp. Första gången på evigheter, annars är jag liksom låst vid hennes sida när det är sova dags. Tror ni inte vårt internet var dött då? Jag som hade lite planer på att sätta mig och söka på diverse saker jag funderat på.
Jaja, istället började jag småplocka lite. När hon sedan vaknade en timme senare klädde vi på oss och gick upp till centrum för att reka två brev. 
Ni som känner mig vet att jag mycket sällan köper kläder men jag lyckades fynda två par byxor och en tröja på utförsäljningen av PopUpstore för ynka 200 kronor. Måste tyvärr byta jeansen och är rädd att de inte fanns i min storlek då. Annars får jag hitta något annat istället. 
Nu väntar fortsatt städning hemma och vila. 

0 reaktion på “Tanken var god

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.