En gång gick jag till centrum 3 gånger


Mitt liv / måndag, januari 4th, 2016
Idag har dagen gått lite i genren ”vi gör allting 3 gånger”. Skulle handla lite mjöl samt provsmakningsgodis till tårtorna jag ska göra så tog en tur till centrum. Efter att ha kommit hem och petat i Jennifer lite katrinplommon, som dessutom var det äckligaste hon ätit, börjar jag leta efter påsen med godis. Den finns inte! Ringer och kollar om jag glömt den och jajemän det hade jag. Snörade på mig bärsjalen, drog på en stor vinterjacka och traskade upp. Tänkte motiverande på alla kalorierna jag brände så att godiset skulle få plats. 
Väl hemma igen inser jag att katrinplommonen inte gör sitt utan behövde starkare medel så när Nicke kommit hem drog jag på mig ytterkläderna igen och vandrande för tredje gången upp till centrum. 
Dessutom har jag tvättat tre maskiner tvätt idag, ätit tre måltider, druckit tre koppar kaffe osv.
På väg till centrum första vändan

0 Replies to “En gång gick jag till centrum 3 gånger”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *