Tatueringslagning hos Kim på Speakeasy Tattoo Parlour


Mitt liv / fredag, januari 8th, 2016
Så nu kan jag äntligen visa er hur lagningen av min tatuering blev. Valde att vänta tills färgerna blivit mer lika. Jag är verkligen supernöjd av Kims arbete. Tatueringen ser så gott som ny ut igen! 
Jepp, jepp och massa bristningar fick jag också som ni nu också får se. Gött att veta att de kommer blekna ju mer tiden går. Det kom ju något bra av det även om jag inte alla dagar känner mig så glad åt alla streck som nu pryder min mage. 
Men slutpratat om dem! Den 15 mars har jag en ny tid hos Kim på Speakeasy Tattoo Parlour, som dessutom har hur mysiga lokaler som helst. Får se vad det blir för något då, fast jag vet ju redan några idéer! 
Längtar redan dit! 

0 Replies to “Tatueringslagning hos Kim på Speakeasy Tattoo Parlour”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *