När man inte gör mer än jobbar

Hej kompisar! 
Ibland känns det som att den här bloggen bara bli tystare och tystare men så fort jag får ett go så kommer något i mellan. 
Förra veckan jobbade jag iallafall massor. Hade ledig dag i tisdags men då hade jag diverse andra möten inbokade så hann inte sitta framför datorn alls. Igår var min första lediga dag efter det men då ville jag självklart umgås så mycket jag kunde med familjen, samt städa ikapp lite. Jag och Jennifer dammsög under skratt och sedan lekte vi och tittade på Bubbel guppies ihop. Förresten är det någon som vet var man kan köpa bubbel guppies på dvd på svenska?
Det blev en tur upp till centrum där jag köpte mig en ny foundation, då de jag hade hemma tagit slut, och därefter tog vi en sväng in på ICA. Köpte frukost för veckan och smög också ner en påse chips med varsin läsk i påsen. 
Efter att jag nattat Jennifer dukade vi fram lite gott och såg ett par avsnitt av nya favvo-serien; Lucifer. Strax innan 22 nickade jag till ett par gånger så fick packa ihop mig själv och krypa i säng. 
Idag kör jag stängning på jobbet. Det innebär att jag får lite egentid hemma eftersom jag inte börjar försen klockan 12. Jag har preppat mig och tänkte nu krypa upp i soffan och se ett avsnitt Once upon a time innan jag ska åka. Vad ska du göra idag? 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.