Underbara barn mässan 2016

Idag slog dörrarna upp för årets Underbara barn mässa och för mig var det givet att vara där.

Kvart i tio begav jag mot Älvsjö för att möta upp Catrin. Egentligen skulle resten av hennes familj följt med men sjukstugan drabbade även dem. Jag hade redan kikat lite på olika utställare så lite koll hade jag. Libero var där med sin årliga blöjtävling. Så ruskigt svårt att gissa på antal i en blöjtårta men vi chansade vilt.
Vid Bambinos monter stannade vi till och köpte varsin pipmugg och hos Besafe stannade jag för att prata lite om vår stol med mera.
Ganska snabbt började dock våra magar kurra så vi spatserade till ett fik i mässhallen och beställde varsin lasagne. Tog en selfie också tillsammans med alla ballonger.

Med mätta magar mötte vi upp Veronica och hennes lilla pojke Jax och fortsatte vandra.
Förälskade mig i kläder från Silverjungle och Star Nova men höll hårt i plånboken denna gång.
Från Kids concepts outlet köpte jag en flöjt som blev riktigt poppis när jag kom hem.
Avslutningsvis stannade jag till och köpte en bärsjal, Baby K’tan, som jag kan använda att bära Jennifer i samt så himla smart OM det skulle komma någon mer. Lovar att visa hur smart den är i ett annat inlägg.

Med ömma fötter tackade vi för oss och skildes åt. Jag hade turen att bli upphämtad av min mamma som precis slutat jobba för dagen. Skönt!

Tack Underbara barn, vi syns nästa år igen! ♡

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.