Vinterskor och vinstöppning


Mitt liv / lördag, oktober 29th, 2016
Idag drog jag iväg vid halv 11 för att städa bilen som inte blivit gjort på över ett och ett halvt år. Man kan minst sagt säga att det var dags. Golvet i framsätet påminde mer om sandlåda en bilgolv. Städningen skedde nere hos mina föräldrar, där Jennifer sov inatt, så på samma gång hämtade jag hem henne. 
När vi kom hem åt vi lite lunch och kröp sedan ner i sängen för lite vila. Så himla mysigt och en bra anledning att vila lite själv. Utvilade klädde vi på oss och drog upp till centrum för att hämta ut lite paket som kommit. Det ena var från footway och innehöll Jennifers nya vinterskor. Jag valde ett par snowjoggings från Rubber Duck. Kommer faktiskt ihåg hur mycket jag tyckte om dem när jag var liten. Lätta, mjuka och framför allt varma! 
Förutom paketet med skorna hade jag även ett paket från Bambino att hämta ut. Det innehöll en vinst från deras tävling de hade på underbara barn-mässan. Jag kan säga att det var en mycket nöjd tjej här hemma som fick en hel väska med smoothies. (Jag ska visa hela vinsten i ett separat inlägg)
 
Nu ska jag börja förbereda lilltjejen för natten och sedan blir det pizza och lite Disney Infinity. 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *