2017 kommer bli…

Normalt brukar inte jag ha några direkta nyårslöften men i år vill jag försöka lova mig själv en del saker. Jag tror att nästan alla människor behöver bli lite snällare mot sig själva eller åtminstone infria några former av mål så att man har något att sträva mot. Här kommer mina:
 
Ge min tid till de som vill ha den och inte ägna så många tankar åt när folk skriver “bästa vän” eller liknande. För mig kommer ni som är kvar ha samma “stämpel”, ni är mina vänner punkt slut, varken bättre eller sämre. 
 
Gå ner till 70 kg till mitten av juni och även träna lite mage varje dag för att försöka minska “påsen” som är kvar efter graviditeten. Mina magmuskler är verkligen helt förslappade så de behöver styrkas för att min rygg ska må bättre och kilona behöver försvinna för att jag ska må bättre med mig själv. Detta är dock bara ett litet delmål.
 
Hitta på mer saker med familjen. I år ska vi gå på badhus, åka till skansen och försöka hitta mer saker som man kan göra som en familj samt att Jennifer får leka av sig. 
 
Göra mer för mig själv. Tror den här punkten är svårast, men jag ska försöka göra mer saker för mig själv och faktiskt inte bara ställa upp för andra. Vissa måste lära sig att man måste ge och ta och kanske även bli upplysta om allt som jag gör. 
Dessutom ska jag försöka göra mer saker för mig själv som man faktiskt kan ta på. Minst en karaokekväll, en ny tatuering (eller två), restaurangbesök etc.
 
Flytta!!! Innan året är slut skulle jag vilja ha flyttat till hus eller radhus. Lägenheten börjar bli en aningen trång och tänk att få flytta till ett ställe med en uteplats. Drömmen!
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.