Dagsstatus

God förmiddag!

Här ligger vi redan och har första vilan. Jennifer har varit gnällig hela morgonen och det märks så tydligt att det fortfarande inte är bra. Själv så är väl snuvan bättre men huvudet, aj aj aj säger jag! Hoppas på att lite sömn för mig med kan göra det bättre.
Dagens planer går fortfarande i lugnets tecken. Blir en tur till rusta där jag ska köpa en förvaringslåda till våra julsaker och sedan ska jag sakta börja packa ner julen för den här gången. Det känns rätt lagom! 
Ikväll blir det sista Harry Potter filmen. Känner mig en aning besatt. Kikar på massor av klipp på Youtube och kan knappt bärga mig tills jag kan se den nya filmen. Hade helt missat att det kommer fyra filmer till! Tjoho!
Dessutom har det ju kommit en ny HP-bok, The cursed child…har den kommit på svenska än? Någon som vet eller som läst den?

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen