Klyschan är här!

Japp, idag börjar så mitt “nya” liv!
Igår hade jag min sista frossardag samt firande av födelsedag. Jag fick en minisemla på jobbet och från ICA följde en allra sista Ben & Jerry med hem. Den fick avnjutas tillsammans med ett par avsnitt Skam. 
Idag har jag vägt in mig själv, 73.8 pikade vågen på. Nu blir det blott en sockerdag i veckan och mindre måltider. Kroppen mår inte bra att väga för mycket och jag känner själv hur jag blir mer och mer orörlig och trött. 
Mina förhoppningar är att jag ska trivas bättre med mig själv och vad jag har på mig samt att bli piggare. Resten som kan tänkas komma med på köpet är bara ett plus.

Jenny

Webbutvecklare och mamma till flickorna Jennifer och Nicole. Tillsammans bor vi i Stockholm, där vi njuter av vardagens lunk.

Lämna gärna en kommentar ❤️

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen