Läkarbesök

Just nu kan jag inte påstå att det händer så mycket i vårt hem. Vi kämpar mest för att bli friska så uppdateringarna är ungefär där efter.

Idag tog vi oss upp till vårdcentralen och jag fick konstaterat att jag har bihåleinflammation. Jippie! 
Jennifer hade lite rött i båda öronen och slemmig hosta (det sista visste vi) men annars ingen större fara. Trots feber för femte dagen så var det bara en vanlig förkylning. Det där med öronen är tydligen standard för barn typ. Så med recept till oss båda gick vi iväg till apoteket.
När vi kom hem igen blev det sängen på en gång. Jag som inte skulle sova somnade också. Därefter har vi mest försökt trixa med att få i liten mat. Lättare sagt än gjort! 
Vill inte att hon tappar i vikt då hon redan är liten och vi jämnt får höra att hon ligger under kurvan på bvc. 
Vatten däremot dricker hon bra så det är ju ändock det viktigaste. 
Efter att Jennifer somnat såg jag nästsista HP-filmen och ganska precis efter att sista raden släckts hörde jag små steg komma tassandes. Lyfte upp en trött liten tjej och kröp i säng tillsammans med henne. 
Nu ska jag snusa in mig i henne och somna jag med. Godnatt vänner! 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.