Nyårsafton

Hej gott folk! Vi kör på stadig sjukstuga här hemma. Den enda som håller sig frisk är Niklas än så länge. Men hur som helst kom vi iväg på lite nyårsfirande.

Dagen startade med att jag drog iväg på massage. Denna gång körde de även koppning som skulle öppna upp min andning bättre. Ni vet sådana där koppar som liksom sugs fast på kroppen. Jisses vad det gjorde ont när de sattes fast. 
Efter körde jag iväg till maxi för att handla lite till förrätten som vi skulle stå för. Blev något så enkelt som lite plockmat, chorizo, jamon, vitlöksmarinerade Oliver osv. Det är så himla gott! 
Väl hemma var det sovdags så det var bara att placera sig bredvid lillfröken och passa på att vila en timme själv.
Klockan 16 ringde vi på hos mina föräldrar och så snart vi kommit in satte vi oss för plockmaten. För att lämna lite plats i köket satte vi oss sedan i vardagsrummet. Pappa förberedde varmrätten (plankstek) och vi lekte loss på golvet. Försökte få en fin bild på prinsessan men hon ville inte riktigt vara med på den biten.

När maten var uppäten gick vi åter ut i vardagsrummet. Jennifer var inte på topp och gnällde rätt mycket. Märks så tydligt när de inte mår bra! Så vid åtta tackade vi för oss efter att ha sett på grevinnan och betjänten. 

Kvällen avslutades hemma i sällskap av Cissi med lite snacks och god dryck. Tolvslaget firade vi in på balkongen och sedan vid ett skulle jag bara gå in och lugna ner Jennifer som vaknat till men somnade utslagen. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.