LittleStarJenny

Det behöver inte alltid vara dyrt

Hej kamrater!
Jag har ju helt glömt bort att visa ett av inköpen som vi gjorde på rusta senast. Det känns som veckor sedan! Vi åkte ju dit när jag fortfarande var sjuk och Jennifer likaså. Så i fullmundering satte vi oss i bilen, men först fick fröken öva på att gå ute.

Väl på plats gick det relativt snabbt. Jag ville titta på matta till vardagsrummet då den vi har öter ganska mycket ljus. Sedan fastnade jag i barnhörnan. Redan någon gång innan hade jag sett deras förvaringsmöbler och fastnat för de och den gång slog jag till, trots protester från sambon.

Den blev snabbt en succé! En fin prinsess-stol som man kan ha diverse saker i. Vi valde att ha alla Little People-gubbar där i. Stolen är framme varje dag så klart värd dessa 50 kronor, plus så matchar den alldeles perfekt till lektältet hon fick i julklapp.

Det behöver inte alltid vara dyrt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Gå till toppen