Mitt liv

Dödstrött! 

Vad den här måndagen säg musten ur mig. Vi haft en ganska lugn dag på jobbet och allt har fungerat bra men ändå är jag slut. Kan ha med min sjuka träningsvärk i vaderna som jag fick på grund av nya skor igår. Förstår ni? Träningsvärk av skor? Håller tummarna att det mesta lagt sig till imorgon. 

Väl hemma åt jag en sådan där färdig fiskgratäng. Finns ju lite olika sorter men denna var från Ica och var väldigt god. Insåg vad jag saknar att äta fisk. Det går ju också oftast väldigt snabbt att tillaga! 
Direkt efter maten gjorde jag iordning Jennifer för natten och en timme senare sov hon. Trodde dock aldrig hon skulle tystna! Låg därinne och pratade och gjorde ljud och allt annat som inte hade med att somna att göra. Så typiskt barn!

Nu ska jag bara sitta i soffan en liten stund och slösurfa. Hör redan nu hur sängen kallar mitt namn! (gammal bild från sensommaren 2016)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.