När schemat är fullt!

Hörrni, jag lever! Jag är inne på dag 4 i viktminskningscykeln. Vissa dagar är det mycket tuffare än andra men på det stora hela går det bra. Men idag är det fredag och jag är så sjukt sugen på kladdkaka.
Ska strax iväg till farsta och möta min vän Madde som jag inte träffat på superlänge. Ska bli riktigt mysigt, även om kladdkakan får passas på.
Vid 14 ska vi sedan (jag och Nicke) hämta upp Jennifer och åka på middag hos familjen Holmström. Vi har försökt få till den här träffen så länge (ja, den med) och äntligen så är vi alla friska etc. Sist var Jennifer så trött så idag bestämde vi oss för att ses lite tidigare så att hon och Elisa, deras äldsta dotter, orkar leka lite längre.
Men vet ni? Annars har jag faktiskt varit ledig sen i måndags, eller ledig och ledig. Jag har hjälpt min vän tessie att flytta sin blogg till en egen host. Det blir ju både design och export av bloggen som ska ordnas men nu är den på plats och vi båda är supernöjda. Dock känns det som att det alltid ska uppkomma några problem och nu är det ios och wordpress-appen som inte lirar ihop. Detta resulterar i att man inte kan posta några inlägg. Jag som sitter på en android har dock inga problem. Även lite andra saker har strulat så jag funderar på att sätta upp en liten hjälp-guide i ett inlägg. Kan ju vara fler som får samma problem!
Men kika in hos henne tycker jag, tessiesan.se är adressen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.