Ny vecka

Kan ni förstå att vi redan är i slutet av januari? Jag tycker tiden går så ruskigt fort och blir snudd på skrämd av undran vart tiden går vägen.

Men idag är det jobb igen. Nicke vabbar Jennifer då hon var rätt snuvig igår men idag är det redan mycket bättre så snart är vi tillbaka i vanliga tider igen. Jag jobbar så gott som hela veckan och hade väl behövt städa hemma också men jag vet inte hur jag ska hinna. Funderar på att anlita någon som kan göra det fint hemma. Kan ni likt som jag känna er maktlösa över att det finns så mycket som behövs tas tag i?! Just därför vore det skönt att spendera ett par kronor för att komma i kapp hemma. På lunchen ska jag nog ta och kika efter något bra erbjudande. Har du kanske sett något? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.