Alla ❤-dag

Vår familj tillhör inte direkt de som firar alla hjärtans dag men idag blev det lite annorlunda.

Efter att jag varit hos optikern gick jag in i lite butiker för att se om jag kunde hitta något litet till Jennifer. Jag hittade en söt liten bok om pussar och en liten hund som var i perfekt “bära i handen storlek”. Fick sedan samtal från mamma och pappa som undrade om de fick komma på en snabbfika innan de skulle iväg på eget håll. Självklart sa jag!

Morfar och Jennifer hjälptes åt att öppna present och av dem fick hon en supersöt mössa. Själv fick jag blommor och av Niklas choklad. Själv köpte jag en låda gelehjärtan till oss att dela på!  

Det blir inte alltid som man tror och idag blev det bättre. Vilken fin familj man har!

2 reaktion på “Alla ❤-dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.